Nasjonens skamplett, snart en historisk skamplett?

Regjeringen med støtte fra Venstre og MDG har tidenes ansvar og ikke minst tidenes sjanse til å fjerne Sexkjøpsloven. Disse partiene har hele tiden frontet en reversering av loven og de må fjerne loven så fort som overhodet mulig. For hvor heroisk er det å vente med å fjerne noe som er klart brudd på Menneskerettighetene? Hvor heroisk er det med en lov som WHO, UNAIDS (FN), Amnesty International og UN Women går mot? Hvor heroisk er det å vente med å fjerne noe som skaper så mye lidelse? Det finnes ikke et fnugg av logikk i en lov som fundamentalt mangler respekt og som oser av forakt og overformynderi. Dette er ondskap forkledt i «omsorg» – og det som skinner gjennom forkledningen får meg til å grøsse. Dette er et levende mareritt.

Prinsippet med å forby en frivillig seksuell transaksjon mellom to voksne er vanvittig, det spiller ingen rolle hvilket argument som blir brukt for å forsvare et slikt forbud. Det er og blir en syk lov. Dette forbudet er livsfarlig, og hver dag pumper den doser av giftige fordommer inn i det norske samfunn. Sakte kveles vi i en tung myr der stigmatisering, dobbeltmoral, skam og en fordreid virkelighet får slå rot. Vil vi ha et samfunn der friheten blir berøvet og man blir satt i en tvangstrøye – der radikalfeminister og religiøse får diktere lovverket og holdninger? Jeg vil ha meg frabedt moralistiske vrangforestillinger tredd nedover hodet – vi lever i et såkalt fritt land!

Det er pinlig og vondt å se på at Norge setter seg selv i et ekstremt usympatisk lys og blir avslørt som et land der statsfeminismen har tatt mer og mer kontroll, og der staten skal gjøre voksne folks frivillige seksualliv om til forbud. Ja, det gjør uendelig vondt, for dette monstrumet av en lov gjør så ubegripelig mye mer skade enn vi kan forestille oss. Og ennå har vi bare sett konturene av bi-effektene. De som står bak loven er fullstendig blendet av sitt eget kontrollbehov og fordreide virkelighetsoppfatning, og de er med på å ødelegge nasjonen med sin avsindige arroganse. Jeg skjemmes langt inn i marg og bein. Hvor er det blitt av det Norge jeg en gang var stolt av? Nasjonen har blitt ødelagt av sosialistenes formynderstat og den religiøse moraliseringen.

Prinsippet bak sexkjøpsloven er grotesk. Det mest åpenbare resultatet av loven er at frivillig sex mellom voksne har blitt forbudt. Den neste konsekvens av loven er at sexarbeidere opplever et daglig mareritt i form av økt vold, stigmatisering og klappjakt. Loven er et overgrep i teori og praksis, på papir og i handling.  Sexkjøpsloven er følgende: Straff for å skaffe seg sex mot vederlag. Altså; straff for noe absolutt alle gjør. Hver eneste dag, i hver eneste avkrok av landet. Penger, gaver, middager, jobber, sikkerhet og beskyttelse, blir daglig byttet mot sex. Noen liker å gjøre opp for seg der og da, andre gjør det indirekte og over tid. Sex er en byttevare og har alltid vært det, hva man får igjen for sex er ymse. Uansett – sex mot vederlag er forbudt, og da betyr det at alle innbyggere er rammet av denne loven.

Hvorfor gjør ikke nasjonen kollektivt opprør? Ser ikke folk at hvilken syk lov hele nasjonen er underlagt? Er det den tvangspåførte skammen som har festet seg? Er det så vanskelig å se at vi alle er i samme båt? Er det så enkelt at man tror at loven bare gjelder noen få? Skal vi la moralistene få kvele nasjonen? Den dagen folk klarer å innse det gedigne justismordet denne loven er kommer garantert kravene om erstatning, og ønskene om straff for de som står bak. Strengt tatt burde man ikke måtte søke om erstatning for dette overgrepet; det burde komme erstatning automatisk. For man nedkjemper ikke menneskers seksualliv uten at det får konsekvenser. Og det må bli konsekvenser for de som tvang dette gjennom, slik at man for all evighet unngår slike vanvittige overgrep igjen. De som står bak må ikke slippe unna; de har påført så utrolig mange lidelser, og lidelsene kommer for alltid til å være risset inn i nasjonens historie.

Det haster med å fjerne loven, det er ingenting å vente på. Nasjonen trenger oksygen før den kveles, og da må man fjerne det som hindrer tilførsel av luft. Først må loven fjernes, så kan man starte arbeidet med å finne pragmatiske løsninger for alle sexarbeidere – de vet nemlig hvordan de kan få det bedre, og da må man selvsagt lytte. Politikerne må invitere til konstruktivt samarbeid, snakke med og ikke om. De må bestemme med sexarbeiderne og ikke for. Sexarbeiderne er arbeidere, og da må man vise dem den respekt de fortjener: gi dem arbeidsrettigheter og plikter, som å betale skatt. Det hadde vært fantastisk om politikerne i så måte kunne se til New Zealand – et land det størrelsesmessig er naturlig å sammenligne seg med – hvor sexarbeiderne med stort hell har vært med å forme ut lovgivning som gjelder dem selv.

Men før vi kommer så langt må loven først fjernes. Det er ingen tid å miste: Høyre, FrP, Venstre og MDG – denne loven må bort før den rekker å ødelegge mer. Hvis dette er alvorlig nok for dere, er det mulig å fjerne den fort!

Advertisements

About annemodus

“Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.”
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s